Letöltöttem a Word of warplanest elégé jónak tűnik de nem tudom elindítani. Rá nyomok, hogy play eltűnik az indító panel az egérnél kijön a homok óra az is eltűnik és semmi nem történik. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Próbáltam a googlén keresni valami választ,de nem találtam. (+újra telepítettem de semmi változás.)A válaszoloknak előre is meg köszönöm!2013. júl. 28. 21:42
1/4 anonim válasza:
allitolag gyenge a geped
a World ofTanks-nal is ugyanezt csinalja es ott mindig a gepigenyt hozzak fel
2/4 anonim válasza:
Hogy mit csinálj? Töröld le azt a darab sz*rt és játssz a War Thunderrel, ezerszer jobb játék, szebb is és még így is elég hozzá egy gyengébb gép. Ha ahhoz sem lesz elég, akkor érdemes elgondolkodni a gép bővítésén, vagy új gép vásárlásán.
3/4 A kérdező kommentje:
A gépigényel nincs gond a word of tanks is le van töltve.
2013. júl. 29. 19:13
4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy a gépigényel bajok voltak de 2011 végén elvitűk és megcsinálták szerintem egy ilyen játékot csak elfútatt nem tűnik olyan uhhhhh ehez aztán nagy vas kell.Szerintem a gépigényel nincs gond egyszer letöltötöem a war thundert játszotam is vele de kiváncsi vagyok erre is.De szerintem nem lesz belöle semmi ez volt az utolsó hely ahol meg tutam volna mit kell csinálni.Azért a válaszoloknak köszönöm :)
2013. júl. 29. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!