Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem indul a Mortal Kombat a...

Nem indul a Mortal Kombat a logó után tölt és sehol semmi?

Figyelt kérdés
Délután feltettem a Mortal Kombatot, játszottam is vele, kikapcsoltam a gépet és most bejön a logó és semmi nem történik...:S Mi lehet a baja?

2013. júl. 28. 20:39
 1/4 A kérdező kommentje:
megoldottam! ha valakinek esetleg ugyanez a problémája adódna, belép az %appdata%-ba, ott a játék mappája és kitörölni az options.ini- t :)
2013. júl. 28. 23:53
 2/4 kkkevin11 válasza:
és az hol van?
2015. szept. 2. 11:34
 3/4 A kérdező kommentje:
keresőbe beírod, hogy %appdata% és enter
2016. jún. 18. 00:26
 4/4 jknojn válasza:
Hát ezt jól leírtad neki!!??Előszór is,nyomsz egy windows billentyűt,majd+(R),aztán felugrik,egy mappa kereső,aztán oda beírod azt hogy, appdata majd nyomsz egy entert,utána rá mész az MKK-ra utána egy roming nevű mappára,majd ott találod a(Z) options nevű fájlt,amit ki kel törölnöd,aztán ha újra akarsz majd játszani akkor ismételt a dolog,bár meg oldható hogy ne legyen necces.
2016. júl. 11. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!