Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Afrika Korps vs Desert Rats....

Afrika Korps vs Desert Rats. Ismeri valaki ezt a játékot?

Figyelt kérdés

2013. júl. 28. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Régen elég sokat játszottam vele :P :D
2013. júl. 28. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Én is régen is.De még most is azon tolom :D.Tengely hadjárat 7. vagy 8. küldetés amikor azt a sivatagi banditát kell megölni, meg ilyen légvédelmi ütegeket kilőni Tobruknál.

Csak azért írtam ki ezt a kérdést, hogy tudjam játszik e valaki, vagy ismeri e valaki ,mivel nem túl népszerű rts,De azért elég jó szórakozás :D

2013. júl. 28. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Kedvenc jelenetem a játékból az, amikor elfoglalsz azt hiszem Tobrukban valami hivatalt, vagy főbb épületet és magyar zászlót raknak ki rá :D
2013. júl. 28. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Már végigtoltam párszor de nekem mindig német zászlót rakott ki :(.Pedig a magyarnak jobban örülnék
2013. júl. 28. 18:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Most az úgymond "folytatása" van töltés alatt a D-Day :D.Kíváncsi leszek milyen.Azon még sose játszottam
2013. júl. 28. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!