Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha a Ps3 konzolomat egyszer...

Ha a Ps3 konzolomat egyszer használtam HDMI-vel az utána működik RCA kábellel is?

Figyelt kérdés
Voltam ismerősömnél és neki van HD TV-je ezért a HDMI kábellel kötöttük össze, de mire hazahoztam a régebbi TV-mre már nem működött RCA kábellel. Meg lehet ezt csinálni valahogy?

2013. júl. 27. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi köze a hdmi-hez, vidd szervizbe ha már nincs gari.
2013. júl. 27. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
39%

De hogy nincs! hülye az 1.

Hosszan le kell nyomni a bekapcsoló gombot amíg a gép 1-2őt csippan ilyenkor vissza áll régi re

2013. júl. 27. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2. működik :)
2013. júl. 27. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Ekkora gyök..séget, így megcsinálni. Hányan szívnak ezzel.
2013. júl. 28. 12:03
 5/7 TaKy99 ***** válasza:

Ha a PC-n feltolod a frissítési frekvenciát, majd átrakod egy régebbi gyengébb monitorra, hogy állítod vissza???

(lehet szórakozni a csökkentett móddal, persze, ha valaki ismeri az F8-at...) Itt legalább egy külső gombbal megoldották.

Egyébként, ha valaki venné a fáradságot és elolvasná a felh. kézikönyvet, benne van :)

Persze jellemzően az emberek 90%-a nem olvas ilyeneket, csak szenved egy új készülékkel.

2013. júl. 29. 09:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Férfiember nem olvas használati útmutatót :D
2013. júl. 29. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy van! xD Ki játszik PS3-on WWE13-al? Vegyen fel! malomkarom
2013. júl. 29. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!