Mestermc BÉ szerzés vásárlás nélkül?
Figyelt kérdés
Szisztok,
Az a kérdésem hogy lehet mestermc BÉ-t szerezni vásárlás nélkül? Ötleteket várok.
2013. júl. 27. 15:35
11/20 anonim válasza:
Nyerj eventeket és bedwarsozz avval sokat lehet nyerni
és pls küldjetek bét erre a névre DiamondPetra
13/20 anonim válasza:
Külgyetek bét pls kell hogy mh legyek aki küld az irja a nevét és a fejéböl lehivok 100 at és odaadom neki
14/20 anonim válasza:
Ez elötti vagyok a nevem kreedobs
16/20 anonim válasza:
Ha hekkelsz akkor pár napon belül észlelik és bannolnak a szerverröl és ezt azért nem mondjak mert sok sok ember elött beégnének a "nagymenő" videósok
17/20 anonim válasza:
Meg tudod duplázni béd. A Youtubon egy csomó olyen videó van de nekem csak egy vált be és anak nagyon örültem. A Be_Duplazo névr küldtem és tíz percen belül negduplázta. Elötte kételkedtem benne de végül sikerült;)
18/20 anonim válasza:
Utaljatok erre a névre: mbence2004-re BÉ-t és akkor a dupláját kapjátok vissza!!!! Nekem bevált így már 500 BÉ helyet már most tartok 5000-nél. Próbáljátok ki!!! :)
19/20 anonim válasza:
Mielőtt hackelgetni akartok, törjétek fel az adatbázisukat és a proxy rendszert... Ha bét küldesz másnak vissza nem fogja adni :D
Ma már sajna csak valós pénzzel kereshetsz mert az emberek nem hajlandók bét adni mint fölöttem láthatod :D Ami egyébként elszomorító :( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!