Legalább egy kicsit konkretizálhattad volna mit szeretnél tudni :) ha így teszed fel a kérdést akkor jönnek majd válasznak minden évjáratból, típusból.
Például jó: portal, elastomania, rome total war, grid, kerbal space program, perfect world, simcity 4, sims... mind jó a maga nemében (kevés az a játék amit mindenki utál)
Kedvenceim:
Batman Arkham City
Bioshock Infinite
SimCity 5
Tomb Raider 2012
Battlefield 3
Far Cry 3
NFS-ek
El kell nekik egy gép.. dehát na :D
Kicsit konkretizálhattál volna, de tessék: Batman: Arkham city, Arkham asylum, Saints row 3, Mass effect, Prototype, Sleeping dogs, Assassin's creed, Borderlands, Far cry 3,
DMC: Devil may cry, Bioshock: 1, 2, Infinite, Tomb Raider 2013, Half life 2, Half life 2: Episode 1/2, Left 4 dead, Flat out 2, Need for speed Most wanted és carbon Unreal tournament 2004 és UT3, GTA, Diablo, Starcraft 2.
Ezek közül csak találsz párat ami tetszik is.
a gépem az *5 , csak már nem tudom mivel játsszak :)
köszönöm szépen ezt a sok játékot csak sajnos a 3/4-ével már játszottam, de most nézegetem amit nem ismerek :)
köszönöm még egyszer
Call Of Duty Black Ops
Saints Row
Tekken 3,5,6,7
Fifa
Slender Man Shadow
Iron Front Liberation 1944
Just Cause 2
CoD 2 (Call Of Duty 2)
Bleach Soul Ressureccion
Slender: The Arrival
Left 4 Dead 1-2
Quake 2-3-4
Counter Strike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!