Sims 2 Egyetemben amikor lediplomáztam és elköltöztem a szomszédságba akkor a jegyesem miért nem jött velem?
Ha jól tudom az egyetemen külön kezeli a karaktereket. Ha külön kezdted el velük (kérdés, hogy el lehet-e vajon kezdeni többel, ezt sose próbáltam), szerintem külön is fognak végezni (már csak az időt figyelembe véve is, hiszen itt nem évfolyamok vannak, hanem kezded amint megérkeztél, és onnantól számolja a napokat). Utána egyesével tudod beköltöztetni őket egy telekre háztartás egyesítésével.
A végzettséged igazából csak abban segít, hogy nagyobb szintű munkát kapj. Többet számítanak a szerzett pontok (erőnlét, stb.), mint az hogy konkrétan milyen végzettséged lesz.
Ha a diplomának megfelelő munkát vállalsz, akk nem 1-es szintről kezded.
A jegyesed meg gondolom azért nem ment veled, mert nem a te simed. Kiköltözöl az egyetemről, aztán megvárod hogy végezzen (már ha végeznek egyáltalán, nemtom mert rég játszottam) vagy nem vársz és megkéred h költözzön be hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!