Volt már olyan, aki eljutott pou-ban a sky jump nevű játékban a mennyországba? Vagy van egyáltalán mennyország benne, vagy ez is egy pletyka?
Figyelt kérdés
pou2013. júl. 24. 11:41
31/45 brendon2002 válasza:
Van mennyorország. Én szinte mindig feljutok oda. A google-ban van róla kép is. Világoskék és van pár csillag. Az űr után jön. Ott már csak felhő van és nagyon gyorsan mozognak. Tök jó!
32/45 anonim válasza:
Miért nem néztek utána?! Minthogy itt veszekedtek...
Itt a bizonyíték...
www.youtube.com/watch?v=bI957NMY
33/45 anonim válasza:
kedves kérdező én nem voltam a mennyországban de az egyik barátom már volt és le is fényképezte szóval a válasz:VAN
34/45 anonim válasza:
Mindenkinek igaza van aki régen irta annak azért mert akoriba tényleg nem volt mennyország de aztán jött egy frissítés és már van ENNYI.
35/45 anonim válasza:
Jaj istenem komolyan mondom nekem a rekordom 655 pont és most elmondom nektek hogy van menyország.
Előszőr 0-50 pont még a föld alatt vagy.
50-150 pont a levegöden vagy.
150-300 pont a égden vagy a repülőkkel.
300-500 pont az ürben vagy.
500 tól a menyország.onan nem tudom hogy mivan fenntebb mert a rekordom 655 és ott még mindig a menyország van.
36/45 anonim válasza:
Szia,igen van menyország. En már eljutottam 560- ig.(score). 500 score után jön a menny. Sok sikert!
37/45 anonim válasza:
Szia, igen van menyország. 500 score után. Már eljutottam, láttam. Sok sikert!
38/45 anonim válasza:
De van menyország. Score:500-tól.Én már eljutotzam, tudom.
39/45 anonim válasza:
Gratulálok, hogy ezt sikerült háromszor leírod! Akármilyen hihetetlen is, akkor is elhisszük, ha csak egyszer írod ki.
40/45 A kérdező kommentje:
uhh,ezt a kérdést 2 éve írtam,már ki is töröltem a pou-t,erre meg még idén is válaszoltak! :D
2015. máj. 7. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!