Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Beyblade Tutorial videó ciki...

Beyblade Tutorial videó ciki lenne 20 évesen?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok szóval még 2005-ben feltaláltam Tibi haveromal 12 évesen a házi készitésű beyblade-t! És arra gondoltam hogy tovább adom youtubon a csatornám szóval gáz lenne ha készitenék 20 évesen egy tutorial videót? Itt Saját Dobó Teknika van kifejlesztve és stb szóval és gyakorlatilag egy Ezresből össze lehet rakni + Szinte törhetetlen és Szikrázzik :)

2013. júl. 23. 20:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

NEM!!!

ha szereted akkor nem!

2013. júl. 24. 09:32
 2/13 anonim ***** válasza:
miért lenne ciki, ha egyszer kreatív?! ha kész a videó megtennéd, hogy belinkeled ide?:)
2013. júl. 24. 09:43
 3/13 A kérdező kommentje:

Okés Okés! :)

Ha meg lesz a HD Kamerán az lesz az első amit csinálok! :)

Csak féltem hogy youtubon lesz hozzá negatív komment meg hasonlók :S Bár sokkal jobb mint a bolti végülis ez nem egy tönkre és visszonylag olcsó az ellőállitása is :)

2013. júl. 24. 09:54
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát állítsd be, hogy ne legyen kommentelési lehetőség. :D

Mégis mi lehetne negatív kritika? Hogy szar? Nem szabad magadra venni, ha egyszer kreatív vagy, ő bajuk ha ezt nem tudják értékelni.:)

2013. júl. 24. 09:58
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát végülis az is igaz! :)

+ Még mindig jobban élvezem a házi dolgok épitését mint az éjjel nappal budapestet! :) Végülis ez a beyblade-t még 13 évesen épitettem szóval csak tovább probálom adni a tudást! :)

2013. júl. 24. 10:09
 6/13 A kérdező kommentje:

Csináltam róla egy képet is! :) Nem a legjobb fotó! És nincs lefestve se! :)

[link]

2013. júl. 24. 10:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Iszonyat jó:) Már nagyon várom a videót! :DD
2013. júl. 24. 11:00
 8/13 anonim válasza:
nem ciki :D dehogy :) sokan szeretik és ha szereted akkor csináld!
2013. júl. 24. 13:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszókat! :) Hát csak megmaradt emlékbe de nem használom! :) Kinőttem belőle! :) Visszont youtubon a saját korosztálya biztos díjazná a videót! :)
2013. júl. 24. 13:30
 10/13 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=01xHcqrdges vigyázz, lesz itt konkurencia :)
2013. júl. 24. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!