Ps move kontrollert elrontottam, meg lehet javítani?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy szétszedtem az újonnan kapott ps move kontrolleremet mert azt hittem elemes és ki kell cserélni. de amikor kicsavaroztam a 4 csavart és szétszedtem véletlen kiszakítottam egy papírszerű zsinórt ami a 2 részét egybe tartotta. Ezután visszacsavaroztam a csavarokat és kipróbáltam hogy működik e még. Működni működött a T gomb kivételével. Gondolom ez a szakítással köthető össze. Meg lehet javítani? Ajánlotok valamit?2013. júl. 23. 16:14
1/2 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=EW5FX05hq2A ebben a videóban 00:50-től látható a bal alsó sarokban.
2013. júl. 23. 16:15
2/2 anonim válasza:
vidd el szervizbe, ha azt mondják nem javítható, akkor kénytelen vagy venni egy másikat :/
mondjuk ha a javítás túl drága lenne akkor lehet hogy egyszerűbb venni egy új kontrollert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!