Szerintetek ez mennyire lett igényes?
Heló!
Az igényees szót nem használnám.
A képarány baklövés. A színekkel való "játékod" zavaró és haszontalan - leglaább valami effektet rakhattál vonla, ami indokolná is valamenynire ezeket a részeket.
Az egész túl gyors, főleg azért, mert ez az egész videóra igaz. A "rángatózásokból" ugyancsak túl sok van és többségük ok nélkül van erőltetve.
A kiírások betűtípusai fantáziátlanok.
A zene abszolút szubjektív dolog, nekem nem tetszik, szeritnem nem illik id,e másnak bejön, így erről ennyit.
A fragek között volt pár igazán szép.
Nekem annyira nincs vele bajom.
A zené alá jól vágtad szerintem, bár 0:26-nál az usp-s jelenetnél sietett a lövés. Az elején az a fény effektus (a két egybefonódó zárójelnél) jól néz ki, és ha jól láttam, az is ritmusra van szerkesztve.
A vibráló fények ellen tényleg tehetnél valamit, mert egy idő után az ember fogja magát, és elmegy egy szemműtétre, mert azt hiszi, hogy ő lát úgy.
A feliratok nem frappánsak, bár ahogy néztem a többi cs-s videódat, abban is így vannak, gondolom abból vágtad ki.
A végén az írásnál az alsó hamarabb eltűnik, mint a felső.
A 0:24-es jelenetnél tényleg nagyon rázkódik ide-oda (mert gyors a jelenet, de egy ilyen gyors ritmusú zenétől ne várjak mást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!