A The Elder Scrolls Online mikor jön ki? És a Skyrim magyarítása?
Mi már követelmény az élethez az angol tudás? Bocsi de én 2 mondatot alig tudok angolul. Akkor dögöljek meg?
Meg mi az hogy minek neki? Te meg menj játssz japán nyelvű játékkal és gyakorold, mert kell mindenkinek. Hogy a fenébe gyakorolja, ha nem érti? -.-"
Az Onlinet nem tudom mikor jön ki, de a magyarítás készen van csak tesztelik. Kijavítják az esetleges hibákat.
Én kb 2-3 évig próbáltam nyelveket tanulni 1éig a németet azt nagyon erősen tudtam de érdekes módon el is felejtettem teljesen.Az angol meg sehogy se ment így ez van.
Amúgy a Magyarosítás vagy magyarítás tudja a t**öm honnan lesz elérhető???
Az alapjáték magyarítása elkészült, jelenleg a tesztelés folyik. Először a belsősök tesztelnek, majd pedig azok, akik korábban tesztelésre jelentkeztek. Ez szerintem el fog tartani még pár hónapig.
Ha vége a tesztelésnek, akkor innen: [link] és innen: [link] lesz elérhető.
Megj.: Nem magyarosítás, hanem magyarítás és
Lehetett volna jelentkezni tesztelésre, most már sajnos nem :/ Amúgy az első válaszolóval nagyon nem értek egyet. Attól hogy nem tud angolul akkor mi van? Én se nagyon tudok, ezért vártam a magyarításra(tesztelő vagyok).
Azért egy ilyen nagy RPG-nél kell a magyarítás annak aki nem tud angolul, mivel a történetet kell érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!