Van itt olyan aki csak azért nem játszik az Assassin's Creed 3-al mert XP-je van?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 03:21
2/13 anonim válasza:
Van. De volt annyi esze, hogy megjelenés előtt váltott win7-re :D
4/13 anonim válasza:
Szntem ez vmi átverés, a run-hoz is találtam hasonlót.
5/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igaz. A kommentekben (mert ugye youtuben találtam) mindenki megköszönte (1-2 ember meg úgy volt mint én hogy nem tudja leszedni).
2013. júl. 23. 21:21
6/13 anonim válasza:
Szerezz be egy win7-et az a legegyszerűbb. Én Ultimate-t használok.
7/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. 30.000 ezret kiadni a Win7-ért? Inkább megpróbálnám ezt (csak nem tudom leszedni) aztán ha nem jó akkor várok 5-6 évet és veszek egy új PC-t.
2013. júl. 23. 23:53
8/13 anonim válasza:
Innen csak úgy tudod leszedni ha fizetsz érte, amúgy nem muszáj megvenni a Win7-et, én is a netről töltöttem le, ráraktam egy Pendrive-ra, telepítettem, majd aktiváltam Daz féle loaderrel és tökéletesen működik.
9/13 anonim válasza:
Jól mondja a kolega mindig vannak kiskapuk :D
10/13 A kérdező kommentje:
Hát nemtom. Hallottam olyanról hogy valaki váltott xp-ről win7-re és néhány játék ami nem akadt, elkezdett akadni. Ha leírom a gépem adatait és a játékokat amikkel játszom meg tudjátok mondani hogy lesz-e ilyen jellegű problémám és melyiknél?
2013. júl. 29. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!