Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elromlott a játék? Sims3

Elromlott a játék? Sims3

Figyelt kérdés
Már többször írtam a játékkal kapcsolatban,de már komolyan idegesít .. a sims3-nak semmi baja nem volt,kb 2 hónapja fogta magát és törlődött a megcsinált háztartásom,simjeim amik már több generációsak voltak stb..csináltam újakat,ezeknél meg a férfi simeknek női hajuk lesz szakaszváltásnál,ma játszottam a játékkal megint,1 órára interneteztem kicsit,belépek megint és akkor törlődtek a konyha pultok.Van egy pár egyedi tartalmú haj és ruha a játékban ,ezek közül van egy hajtípus ami a gyermek simnél fehér lesz akármiylen színűre csinálom a hajat,fehér marad...mit csináljak??!!csak alapjátékom van és néhány egyedi haj+ruha,más tartalmam nincs..telepítsem újra a játékot?vírus lehet?(bár van vírusírtóm és jelzi ha vírusom van,de biztos van ami csak a játékra hat ki vagy nem is tudom)Valaki tud segíteni?előre is köszi.

2013. júl. 21. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vírus, az nem ilyesmit csinálna.

Az alapjáték újratelepítése nem olyan sok idő, meg lehet próbálni, de nem biztos, hogy megoldja.

Van elég hely a merevlemezen?

Illetve, patchelted a játékot?

Az egyedi haj hibás működése lehet, hogy azért van, mert maga a haj hibás, szerintem ott nem a játékkal van baj.

2013. júl. 22. 10:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Már régóta nem adta ki a frissítést,beírtam google-ba a játék számát,vagy mi az amire kell a frissítés de nem találtam hasonló számú frissítést amit elfogadott volna,magától meg nem adja ki már legalább 4 hónapja.A merevlemezemen van kb 20 GB szabadhely.
2013. júl. 22. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:

A Szigetvilág megjelenése előtt adták ki az 1.55-ös patchet, az nem olyan régen volt. [link]

Persze az indítópultról is frissíti magát, de például nekem úgy nem működött, csak miután ezt is feltettem.

Ha nem oldódik meg, akkor kérj segítséget www.mysims.hu fórumon vagy pedig az interaktívban. (Utóbbiban a szerkesztők válaszolnak, de le kell írnod a kérdésed pontosan) Ha a játékod nem eredeti, akkor azt ne írd bele.

2013. júl. 23. 09:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Az én játékverzióm száma 1.0.615.00107..nem találtam rá frissítést .. :(
2013. júl. 23. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor töltsd le azt, amit linkeltem (elég nagy), és tedd fel. A te verziószámod régi. De egyébként az indítópanelen kell lennie olyannak, hogy frissítések, és ott szokta írni, hogy naprakész-e a játék, ha nem az, akkor lehet frissíteni. Nem mindig ajánlott onnan, jobb, ha kívülről patchelsz.
2013. júl. 24. 12:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam a linkelt frissítést,de kiírta a játék,hogy az én régi verziómat nem lehet erre frissíteni,kell valami köztes a 2 sorszám között (mármint az enyém és a linkelt frissítés között)
2013. júl. 24. 12:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez esetben a Sims 3 hivatalos oldaláról elérhető az összes eddigi patch, tényleg érdemes felrakni őket, mert nagyon bugos a játék nélkülük.

[link]

Fogalmam sincs, hogy melyiket engedné, szedj le egyet az elsők közül, utána hátha engedi a legújabbat. (Egyébként új funkciók is jönnek vele, tényleg megéri felrakni, itt egy lista: [link] )

2013. júl. 25. 09:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Frissítettem a legutóbb frissítéssel amit linkeltél,de most meg regisztrációs kódot kér,és akár mit írok be azt írja,hogy nem jó..most mit csináljak?
2013. júl. 25. 10:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha egy hosszú kódot kér, akkor az valószínűleg a telepítési kód lehet.

Eredeti a játékod, amúgy? Mert akkor a kézikönyv hátulján van.

Ha nem az, akkor meg keress egy serialt a neten az utolsó kiegedhez.

Ha meg az Origint felraktad, akkor gondolom az kér kódot. Amennyiben eredeti a játék, akkor regisztrálhatsz, de szerintem amúgy az nem kötelező.

2013. júl. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!