Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem megy a Star Wars:...

Miért nem megy a Star Wars: The Old Republic?

Figyelt kérdés
Letöltöttem, beírtam a bejelentkezési adataimat, majd elkezd betölteni a launcher, de egy bizonyos pontnál megakad, és akármeddig várhatok, nem tölt tovább. Mi lehet a gond?

2013. júl. 21. 06:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Na ezen gobdolkozom én is hogy csináltam meg hogy működik!

Le tölttem hozá minden szart össze vissza és egyszer csak ment :D tegnap akkratam újra felrakni de nem tudtam el inditani !!

2013. júl. 21. 11:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudod, miket töltöttél le, hogy menjen? Mindenesetre köszi a választ. Ha netán tudnál segíteni, majd írj :)
2013. júl. 21. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Mármint azután akad meg, hogy a "Login" gombra kattintottál, vagy patchelés közben?
2013. júl. 22. 08:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Már login után, patchelés közben
2013. júl. 22. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Remélem ez segít! Az egyes pontokat, csak akkor kell megcsinálni, ha az előző nem segített.

Megjegyzés: A legegyszerűbb megoldás (ha van rá lehetőséged) az, hogy egy másik gépen letöltöd és átmásolod a sajátodra.

1. Ellenőrizd, hogy a rendszer órája jól megy-e.

2. A launcher.exe-t futtasd rendszergazdaként.

3. Ha az eddigiek nem segítettek volna, a víruskeresődön/tűzfaladon állíts be kivételt a launcher.exe-re.

4. Keresd meg és futtasd a játék mappájában található a FixLauncher.exe-t, majd indítsd el a launchert, várd meg, amíg újra frissíti magát, aztán lépj és csekkold, hogy jó-e.

5. Ha így sem jó, akkor lehetséges, hogy bizonyos tanusítványok lejártak/hiányoznak a gépedről, amikre a játéknak szüksége van.Ezeket a Windows Update-tel, vagy ha manuálisan szeretnéd, az alábbi linken található leírás segítségével telepítheted:

[link]

6. Amennyiben még mindig nem jó, lehetséges, hogy a játék telepítője sérült meg a letöltés során. Ez esetben szedd le a játékot, töltsd le újra a telepítőt és telepítsd újra az újonnan szerzett telepítővel.

2013. júl. 24. 09:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, hamarosan kipróbálom!
2013. júl. 24. 09:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, már sikerült megoldanom. :D
2013. júl. 24. 21:17
 8/8 Herpánt válasza:
de azt nem írnád le hogy hogy oldottad meg..:D légyszíves írd már le mert nekem ugyane z a problémám...
2014. jún. 29. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!