Miért nem megy a Star Wars: The Old Republic?
Na ezen gobdolkozom én is hogy csináltam meg hogy működik!
Le tölttem hozá minden szart össze vissza és egyszer csak ment :D tegnap akkratam újra felrakni de nem tudtam el inditani !!
Remélem ez segít! Az egyes pontokat, csak akkor kell megcsinálni, ha az előző nem segített.
Megjegyzés: A legegyszerűbb megoldás (ha van rá lehetőséged) az, hogy egy másik gépen letöltöd és átmásolod a sajátodra.
1. Ellenőrizd, hogy a rendszer órája jól megy-e.
2. A launcher.exe-t futtasd rendszergazdaként.
3. Ha az eddigiek nem segítettek volna, a víruskeresődön/tűzfaladon állíts be kivételt a launcher.exe-re.
4. Keresd meg és futtasd a játék mappájában található a FixLauncher.exe-t, majd indítsd el a launchert, várd meg, amíg újra frissíti magát, aztán lépj és csekkold, hogy jó-e.
5. Ha így sem jó, akkor lehetséges, hogy bizonyos tanusítványok lejártak/hiányoznak a gépedről, amikre a játéknak szüksége van.Ezeket a Windows Update-tel, vagy ha manuálisan szeretnéd, az alábbi linken található leírás segítségével telepítheted:
6. Amennyiben még mindig nem jó, lehetséges, hogy a játék telepítője sérült meg a letöltés során. Ez esetben szedd le a játékot, töltsd le újra a telepítőt és telepítsd újra az újonnan szerzett telepítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!