Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondanátok jó mmorpg játékokat...

Mondanátok jó mmorpg játékokat? Lent van hogy mi alapján mondjatok.

Figyelt kérdés

Hát nincs valami túl jó gépem (1GB RAM). Alacsony gépigényű játékok kellenének. Ja és a gépemen kevés hely van (23GB), ezért legfeljebb ilyen 5-6 GB-s játék kellene.

Helyesírási hibákért bocsi. Válaszokat előre is köszi.

2013. júl. 20. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Azért több info a gépedről nem ártott volna bővebben írni :).

De íme: WoW, Guild wars+ a kiegészítők, Warhammer Online, World of Tanks...

Midnegyik remekül skálázható a grafika terén.

Jó játékot!

2013. júl. 20. 21:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor itt van még 1-2 informászion. :)

Proci: AMD Sempron 3400+ 2.02 GHz

2013. júl. 20. 23:02
 3/4 A kérdező kommentje:

A Guild Wars az nekem nagyon bejön. Ez biztos, hogy a gépigénye? Mert ilyen jó grafikával...

[link]

2013. júl. 20. 23:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Én Celeron 2ghz-es procival és geeforce 6200 256 mb-os VGA-val ,valamint 512 mb rammal toltam , közepes grafikával és még úgy is nagyon jól nézett ki :). Régebbi játék ,az igaz, de maikro megjelent, a legszebb MMORPG votl. A keigek meg még szebbke, és minimálisan - tényleg minimálsian - nőtt cksa gépigény - msto jtu eszembe hogy rosszől ritma ,az első kétkieget noymtma ,bocs :).

Szóval érdemes a kiegekbe belevágni, emrt nem kel laz alap game!

és még mindig játszanak bvele, és cksa a játékot kell emgvenin, nicns havidíj. 2000-3000 ft körül lehet msot az ára, anynit bővne megér :).

Jó játékot!

2013. júl. 20. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!