Most szedtem le a legújabb Mortal Kombat 9-et PC-re de nem tudom hogy kell megszerezni benne Kratost, Gorot vagy azt a maszkos főellenséget. Mit kell ahhoz tennem nekem hogy elérhetőkké tegyem őket?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 10:48
11/13 anonim válasza:
hát konzolra van hack meg gondolom PC-re is mod
alapban nem lehet játszani a felsoroltakkal
Kratos-szal meg sehogy se lehet lenni PC-n
12/13 anonim válasza:
Az X-ray-t (csontorot) :) A shift es a spes egyszerre valo lenyomassaval lehet aktivalni.
13/13 fenui válasza:
A kérdést már érdemben megválaszolták előttem, úgyhogy a kombókról szólok néhány szót. állítsd be magadnak a jó gombokat, én például a régi MK4-es beállításaimmal szoktam menni. Tessék: irányítás: WASD, FP=G, BP=T, BL=Z, FK=J, BK=U, Tag=H, Throw=F, flip stance=bal Ctrl. nekem ez nagyon kézreáll, de mindenkinek máshogy kényelmes, ha gondolod, próbáld ki! a kombókat pedig minden karihoz írja a szünet menüben, ami alapból játék közben az 1-es. remélem segítettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!