Warcraftban annyi kifejezéssel mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Már régóta játszok 80-as karim is van de egyszerűen nem merek instázni mert nem ismerem a rövidítéseket és kifejezéseket, ezért a nagy kockák mindig leszólnak, hogy úristen, meg low vagy. Hogy tanulhatnám meg a leggyorsabban a kifejezéseket?2013. júl. 18. 01:00
1/6 anonim válasza:
Abból kifolyólag, hogy 80 as vagy mikor már jó ideje 90 a szinthatár, gondolom tört szerver és abból is magyar, no ott nem kell ilyenen csodálkozni, eredetin angolokkal siman el elhet lenni, Bloodscalpot is a magyarok nyirták ki.
2/6 XenoMorph válasza:
3/6 Csiß válasza:
Nem rossz kis szótár.Bár a "Nuker"-t nem nagyon értem.Amit leírtak az inkább "Ranged" vagy "Ranged DPS" lehetne.Na mind1..igazából apróság :)
4/6 XenoMorph válasza:
az tényleg nuker. amikor olyan addok jönnek amiket hamar le kell szedni azt mondják rá hogy nukeold le.
5/6 A kérdező kommentje:
#1: Én úgy tudtam 85 a legnagyobb szint, de lehet csak le vagyok maradva. Nem vagyok nagy kocka puszta szórakozásból és kikapcsolódásból WoW-ozok ebből kifolyolag nem akarok fizetni érte és ezért nem játszok eredetin... A Bloodscalp amit leírtál megint csak nem tudom micsoda.
#2: Jó guildba vagyok ahogy ismerem őket segítőkészek. Az oldalért ment a zöld! Köszi!
#3,4: Erre nem tudok mit mondani...
2013. júl. 18. 12:58
6/6 anonim válasza:
90 jelenleg.
Bloodscalp pedig arról híres, hogy jelenleg teljesen kihalt, míg régebben egy tömött szerver volt, csak tele magyarokkal... aztán először csak az angolok kezdtek elmenni / nem is jöttek, elég a hivataloss Blizz ofrumokat meglesni mik vannak irva BS-ről, utána meg a magyarok is elvándoroltak mindenfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!