Szerintetek melyikre érdemesebb szervert rendelni? Counter Strike Source vagy Counter Strike 1.6?
Melyik a népszerűbb, melyiken van kevesebb hack-elő?
Kérem a kedves válaszolókat, hogy baromságokat ne írjanak és mondják el saját véleményeiket és tapasztalataikat és persze írják meg azt is, hogy melyik lenne jobb?
Az 1.6 továbbra is nagyon népszerű, én is azon játszom még mindig. Igaz többnyire nem sima móddal, paintball szerveren. Szerintem mindkettővel jól járnátok, ezt így nehéz megmondani hol van kevesebb hack-elő.
Ha már terveztek egy ilyet, nincs esetleg tervben zombi/paintball szerver? Pl. a Source-ban nincs normális paintballos szerver, csak bunnyhoppal "fűszerezett", ráadásul kis taknyokkal, akik sipítoznak a mikrofonba, plusz mindenki 300 km/h-val ugrál körbe-körbe a pályán és ebből áll a játék. Ha csinálnátok egy normálisat, szerintem lenne igény rá.
Mondjuk azért én játszottam source-al és viszont a grafika meg a jobb célzás az azért nekem az jobban tetszik benne.
De igazából a ti szavatok fog számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!