Miért mondja minenki Counter Strike 1.6-ban hogy aimozok/wh-zok?
Figyelt kérdés
Non steames vagyok gondolom ez az egyik dolog hogy nem hiszik el. Általában surf szerveren játszok automata shotival. Sok kezdő jön fel lelövöm néha fejen találja és egyből rinyálnak hogy offold meg hozom az aimot. Az utóbbinak kb 80%-a kapcsolja is be így elrontani nem csak az enyém, más játékát. Miért nem tudnak veszíteni? (Bevallom régen én is egyből rinyáltam de beletörődtem)2013. júl. 15. 15:25
1/8 anonim válasza:
Az oka az, hogy sok 15 év alatti játszik a CS-vel, és ők még nem tudják elviselni a vereséget vagy ha belövik őket. Ikább káromkodnak vagy kapcoslnak aim-ot, azért mert gyerekek. Majd idővel kinövik/elfogadják. De addig is ha ez zavar, menny másik szerverre, esetleg vedd meg a STEAM-et, és úgy már nem fogják mondani.
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem váltok steamre mert ez így nem megy tovább. Eddig is csak azért nem vettem meg mert nem tudom hogy lehet-e bankszámlán kívül más módszerrel venni (esetleg a lemezes változat működhet). Amúgy én is a 15 év alatti kategóriába tartozom mégsem csinálok semmit, csak ezért kérdeztem csak meg hogy másnak mi a véleménye erről.
2013. júl. 17. 18:27
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem megveszem:
Itt egy Vásárolható CD-Key akkor ezt elvileg tudom aktiválni a Steamen és utána menni fog?
(Bocsi hogy itt tettem fel a kérdést de nem akartam újat írni)
2013. júl. 17. 20:53
4/8 A kérdező kommentje:
Közben olvastam hogy Steamen való aktiválás szükséges.
És én azt hol találom a Steamben?
2013. júl. 17. 21:13
5/8 A kérdező kommentje:
Illetve az anthology ugyanaz mint a sima cs? (fel tudok menni 1.6 szerverre stb.)
2013. júl. 17. 22:31
6/8 anonim válasza:
Igen Counter-Strike Antalogy. Azt vedd meg, neten beírod googleba és kidob hol tudod megvenni, nem csak bankszámlán lehet... Az Antalogy tulajdonképp egy játékgyűjtemény, tehát nem csak az 1.6ot tartalmazza, hanem a CZ-t is, azaz a CS:Condition Zerot is. :) + a steamet ugye. Hát berakod lemezt aztán feltelepíted, a CD key benne lesz a dobozban. A steam az egy külön program, de majd rájössz telepítés közbe.
7/8 anonim válasza:
De ne vegyél külön cd-keyt, inkább vedd meg az egészet 1 ezressel többért: [link]
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor marad a lemezes.
Köszi a válaszokat.
2013. júl. 17. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!