Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gondjaim vannak a Battlefield3...

Gondjaim vannak a Battlefield3-al ugyanis ha belépek originbe nem tudok rámenni a profilomra és az üzlet fül is eltűnt. Battlelog-on meg hiába írom jól a jelszót/email-t nem tudok belépni és egyáltalán nem tudom használni a játékot, valami ötlet?

Figyelt kérdés
Battlefield

2013. júl. 15. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
én sem tudtam használn csak úgy ha veszel egyet !! de nem szomoritlak el vagy még is !! úgy kell le szedni a játékod hogy valami razol(razol után kéne számok csak nemtudom hogy miaz mert már régen használtam ) és meg is van a profilod!
2013. júl. 15. 11:15
 2/8 A kérdező kommentje:
de ez valami szerver hiba vagy vírus? most vettem meg hozzá a premium-ot erre bekattan a játék...
2013. júl. 15. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem vírus csak nem tudsz regisztrálni rá ingyen ! :(
2013. júl. 15. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez a stalker egy idióta, ne foglslkozz vele.

Telepítsd újra az origint.

2013. júl. 15. 11:55
 5/8 A kérdező kommentje:
újratelepítettem de nem lett jó. ugyanolyan, max újrarakom az egész gépet de azt csak a legvégső esetben teszem meg.
2013. júl. 15. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Origin ellenőrzést tartott az életkorról és ha még nem vagy 16 éves addig nem enged be.
2013. júl. 16. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok és itt az telefonszám : 0615059550
2013. júl. 16. 12:12
 8/8 A kérdező kommentje:
hát úgy emlékszem hogy nem a rendeset adtam meg egyébként is 15 vagyok márciusban leszek 16 és mellesleg az a telefonszám kié/mié?:D
2013. júl. 16. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!