A multiplatform játékok Xbox 360-on lényegesen szebbek vagy alig észrevehető a különbség?
Olyan 2012ig majdnem minden játék picit szebb xbox 360on.
De szerencsére mára már egyformák...
Viszont amiért én megbüntetném a játékfejlesztőket az a bayonetta...ps3on mikor játszottam vele azt se tudtam "mi történik"
A youtube-on üsd be a keresendő játék nevét és írd be utána hogy "xbox360 vs PS3" és döntsd el hogy melyik szebb.
De van pár ami Xbox360-on most is jobban néz ki.
Crisys3
Borderlands2
Bttlefield3
COD Black OPS 1-2
A lényeg nézd meg amit össze akarsz hasonlítani és multiplatform címek.
Amúgy az Xbox exclusive game-k is szépek csak hülye mondja hogy nem ahogy a PS3-ra is igaz ez az állítás.
az Xbox 360 exkluzívok is szépek, de egymás mellé rakva azért egyértelmű hogy a PS3 exkluzívok szebbek
ilyen összehasonlításokat már néztem, sok értelme nincsen mert alig látszik valami különbség YouTube-on meg a sok hülye dolga híján meg veszekszik hogy melyik miért jobb
Ezért nem is értem a kérdést mert csak vita kialakulására szolgál.
Aki grafika mániás annak úgy is számítani fog az a minimális különbség.
Mert valószínű hogy nem a 10 exclusive játék miatt veszik a konzolokat az emberek.
Én is több mint 40-50 játékkal játszottam eddig abból 3-4 volt exclusive.
nem szolgál vita kialakulására mert nem azt kérdeztem hogy melyik konzol a jobb, csak egy egyszerű kérdést tettem fel arról amit mindenki tud
konzol választásnál pedig van hogy az exkluzívok döntenek
A választásnál el is kell dönteni hogy pl Gears Of War-ozni akarsz vagy Halo szériát tolni vagy Uncharted szériát,The Last Of Us stb...
Én pl nem az exclusive címek miatt választottam a jelenlegi konzolomat hanem mert a Fallout 3 klasszisokkal szebb Xbox360-on mint PS3-on.
Viszont hamarosan összejön a PS3 ára is mert az MGS4 nagyon érdekel az MGS3-at rommá játszottam a PS2-őn és néztem hogy a negyedik rész nagyon ott van a top-on meg 1-2 játék ami igazán érdekel de a konzol most már elfogadható áron van.
Egy PS3 Super Slim 500GB akarok újat gondolom nem fogok csalódni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!