Miért tűnt el nekem a teljes online (barátlista, üzlet) felület az originből?
Eredeti a fifám és ez történt az originnel 1 hét után ameddig nem használtam: [link]
ez pedig a fifával: [link]
Nem tudom hogy hülyeséget mondok-e de jobb felső sarokban van egy béta felirat.Nemtudom hogy az eddig ott volt-e de nekem csak most tűnt fel.
Egyébként ugyanez a problémám.Voltak olyan hírek amikban írták hogy az online részei a játéknak nem lesznek egy ideig elérhetőek a Fifa 14 miatt.
Hi
Most nézem hogy nekem sincsen üzlet és barátlista és utánanéztem és az a baj hogy akik születési dátumhoz 1996-2000-es évszámot adott meg azoknak a fiókjukat úgymond letiltották ezt úgy kell megcsinálni hogy felhivod az magyar origin vagy EA központot és megkéred őket hogy A születési dátumod akarod átváltoztatni kérdik az origin emailcímed vagy az ID azonosítót és átállítják pl 1995-re és voala! Megvan ez az egész és már lesz barátlistád és üzleted! Tessék remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!