MuSky kérdése:
Mi ennek a pc játéknak a neve?
Figyelt kérdés
felül nézetes(izometrikus),mint a diablo 2
egy tolvaj volt a karaktered és minden pályán egy-egy betörést kellett megtervezni, majd végrehajtani.
a tervezésnél lehetett vissza tekerni az "időt" ha valamit elrontottál, egy idő után több kari is ment egy akcióra, volt egy min pénz összeg amit meg kellett szerezni.
ha kell még írok többet,de aki ismeri az gondolom ennyiből is rájön aki meg nem az nem.
2013. júl. 14. 08:41
1/3 anonim válasza:
Erre most én is kíváncsi vagyok, ugyanis az egyetlen játék ami eszembe jut, az a Remember me. De az nem felülnézetes, nem lehet több karakterrel menni és nem kell pénzösszeget összeszedni. :)
2/3 A kérdező kommentje:
a remember me miben hasonlít erre?xd
ez valami nagyon régi game, sztem nem is volt teljes árú csak indy.
2013. júl. 17. 08:22
3/3 anonim válasza:
Abban. hogy vissza lehet tekerni az időt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!