MS pontokkal vásárolhatok windows phone8 alkalmazásokat?
Figyelt kérdés
Tudom. Google.. de bankkártyával nincs lehetőségem mert úgy jártam mint sokan, a rendszer letiltotta mert a háttérben felgyült egy kis tartozás, mindegy nem értem ez pofátlanság. Szóval irja azt, hogy ajándékkártya beváltása(pl. Asphalt7) Ez nem tiszta nekem, hogy az ajándékkártya az az Ms pont? Nem irja, hogy hány pont. Valaki felvilágosítana? Pontozok!2013. júl. 13. 18:27
1/1 anonim válasza:
Tudtommal nem es most egy forumon ( [link] is azt irjak nem lehet. Paypal-t probaltad? Nekem volt olyan hogy dombornyomott kartyat nem, de Paypalt elfogadta online fizetesnel (a letiltast nem nagyon ertem hogy a bank tiltotta le vagy a ?windows market?[nem tudom a pontos nevet] nem fogadja el a kartyat).
Paypalt elvileg valahogy 'fel lehet tolteni' es akkor bankartya nelkul lehet hasznalni a feltoltott osszeg erejeig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!