Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Új honfoglalóban hol lehet...

Új honfoglalóban hol lehet megadni a nevem?

Figyelt kérdés

2013. júl. 13. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha most indítottad a nicket, akkor még nem lehet, majd a 10. versenyjáték után fogja felajánlani (az is egy küldetés amúgy). Sajnos addig csak robotokkal tudsz játszani.
2013. júl. 15. 01:41
 2/4 anonim válasza:
Tehát először e-mail címmel játszunk és utána választhatunk nevet? Mert ez a téma engem is érint!
2013. júl. 16. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan! Majd a 10. meccs után lehet nevet választani. Ez elég idegesítő, mivel majdnem minden név foglalt (de nem lehet rákeresni, hogy milyen név nincs még). Ha nem sikerülne sehogy sem nevet megadni, érdemes ékezetek nélkül is megpróbálni.
2013. júl. 16. 22:47
 4/4 anonim válasza:
Sajnos nekem egyáltalán nem enged még írni sem. A billentyűzetem jó mivel most is erről írok. Szóval nem tudom mi lehet a baj,de jó lenne ha minnél előbb megoldódna mert nem tudok addig tovább menni.
2013. dec. 30. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!