Hol lehet eladni használt, eredeti wow accountot?
Figyelt kérdés
Jófogáson próbáltam de ott nem lehet meg vaterán se negedélyezte. Melyik internetes oldalon kellene próbálkoznom?2013. júl. 13. 14:41
1/5 anonim válasza:
én taurin tolom ott szoktam látni hogy néha szokták hírdetni eredeti accokat szerintem ott probálld meg ott azért mégiscsak arra irányul az érdeklődési kör :) sok sikert :)
2/5 anonim válasza:
Eredeti WoW accountot legalisan NEM lehet eladni. Buntetest+vegleges bann-t von magautan.
A Battle.net accountod NEM a te tulajdonod, az a Blizzard tulajdonaban all. Ezeket a sorokat angolul olvastad amikor azt a bizonyos kis pipat be kellet tenni hogy elolvastad/elfogadod a felhasznalasi felteteleket.
[forras: [link] 9-es pont (9.2)]
Ezert ennek nincs is piaca mert sokan visszaelnek ezzel.
PL.: eladod es meggondolod magad irhatsz a Blizzardnak es a vasarlo vedekezni sem tud max annyit bir elerni hogy vegleg bannoljak a felhasznalot.
3/5 Csiß válasza:
eBay-en elvileg el lehet adni.Tény,hogy nem legális de nem nagyon fognak foglalkozni vele.
4/5 A kérdező kommentje:
Adnék mindent Cd kulcsot titkos felhasználót meg mindent szóval az után már nem lehet visszaszerezni az accountot szerintem. De akkor sajnos megmarad nekem :( ennyi hajcihőt nem ér meg pár ezer forintért
2013. júl. 14. 15:27
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyébként a válaszokat
2013. júl. 14. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!