Tudtok egy kicsit segíteni Fay Rpg ügyben?
Figyelt kérdés
Van egy-két problémám.Például nem tudom,hogy kell felszállni a buszra.Nem tudom hol kell és hogyan kell munkát vállalni.Azt sem tudom hol cseréljek skint.Azt sem tudom milyen munkát lenne érdemes választani.Az alapvetőbb parancsokat tudom valamennyire.De viszont arról fogalmam sincs,hogy hogyan tudnám megnézni a nálam lévő tárgyak listáját.2013. júl. 13. 13:46
1/2 anonim válasza:
FayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG FórumFayRPG Fórum Olvasd már végig a fórumot
2/2 A kérdező kommentje:
Azóta már belejöttem.De már abba is hagytam a játékot rajta.
2013. júl. 16. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!