Mi a véleményetek erről a gépről?
Processzór:Intel Core i5-3570 3.4GHz
Ram: 8gb
videókártya: nVidia Geforce GT 640 2gb
1tb tárhely
Milyen beállításon menne el rajta pl a gta4, farcry 3, bf3
Nekem is pont ugyan ilyen gépem van. A Witcher 2 normal grafikán kicsit néha szaggat de nem játsszhatatlanul. De egyébként ezen kívűl amiket felraktam játékokat mindegyik elfutott max grafikán. Egyszer kiírtam egy kérdést hogy a witcher 2-őt milyen beállításokkal játszam ahhoz hogy rendesen menjen és nekem ezt mondták. Idézem: " Hát ott a GT630 a ludas...ahhoz a procihoz szégyenletesen gyenge, ráadásul a Witcher 2-nek nem kicsi a GPU igénye.
Bár már régen játszottam vele (nagyon szeretem a sorozatot), nem emlékszem pontosan, hogy milyen beállítások vannak, de ilyen esetben az árnyék, speciális effektek (motion blur, depth of field stb), élsimítás beállításokból érdemes előbb visszavenni.
Ha ezt a konfigot játékra vetted, akkor a pocit sikerült picit túl, a videokártyát meg nagyon alul méretezned...szerintem ha lehetőséged nyílik rá rögtön cseréld le a GT630-t! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!