Milyen video kártya kell ahoz hogy ezek a játékok mennyenek rajta? Többi lent
Figyelt kérdés
pl. Planetside 2 Battlefield 3 Crysis 3 ilyenek tud valaki mondani és ha lehet árat is válaszokat előre is köszönöm2013. júl. 12. 22:43
1/6 anonim válasza:
hát valami érős és új de nem csak a videokártya számít
proci
ram
alaplap stb........
2/6 anonim válasza:
Ezekhez elég erős kártya szükséges, és ahogy az első válaszoló is mondja, jó processzorra és kellő RAM-ra is szükség van. Ezekhez legalább egy Radeon HD7770 szükséges, de ezzel is csak alacsony grafikai beállításokon fognak jól futni. Ezt 30 ezer forint körül megkapod.
3/6 anonim válasza:
28-ért vettem Radeon HD6850-et és fullon fut a BF3, meg Crysis 3.
Ehhez a kártyához nálam 8 magos 4GHz-s proci van, meg 8 giga DDR3-as mem. Nem tudom mi mennyit számít mert nem értek hozzá. :D
4/6 anonim válasza:
Előző:
Az kizárt dolog. Akkor játszol fullon, ha 1920x1080-as felbontáson minden grafikus beállítás ultrahigh és az élsimítás meg az anisztropikus szűrés is 8x-os vagy 16x- osra van állítva. Ezek együtt biztos nem mennek nálad.
5/6 A kérdező kommentje:
és proci ram mennyi kéne vagy milyen kéne hozzá hogy legalább low grafikán mennyen mind?
2013. júl. 13. 18:01
6/6 anonim válasza:
A felbontásom nem az amit mondtál, nekem 1680x1050, mert a monitorom ezt támogatja (mondtam, hogy nem értek hozzá :D), de a többi speciel azon volt amit írtál, és nem volt problémája. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!