Skyrim hiba, valaki segítene?
Szóval az egész úgy kezdődött, hogy kb tavaly nyáron kaptam ezt az új gépet, akkor letöltöttem a skyrimet és azóta is azzal az egy elmentésemmel játszottam. Viszont nemrégiben (én hülye) arra gondoltam, letöltöm a Dragonborn dlc-t (ehhez fel kellett rankom a legújabb, 13-as frissítést). Hát ez jól tönkretette a játékom, persze azért nem lett játszhatatlan, de a térképről eltűnt a céljelölő meg az a nyíl, ami azt mutatja, én hol vagyok, és a kis térképen sem látszódott semmi. Emellett hiába jött új küldi a dlc-vel, mikor elutaztam abba a másik városba, ami a dlc-vel jött ott nem történt semmi, mozdulatlanul állt a kamera, semmi nem volt a képernyőn. Akárhányszor próbáltam odamenni ez történt. Na de aztán gondoltam újrarakom a skyrimet, és kihagyom a dlc-t, de most miután újraraktam, nem engedi betölteni a lassan 1 éves elmentésem, amivel rengeteget játszottam, mivel ezt írja ki:
"This save game was created on a later version of Skyrim. Please download any updates."
Nos le is töltöttem a 13-as frissítést, felraktam, újra elindítanám a játékot, de most is ugyanezt írja ki, mikor megpróbálnám betölteni az elmentésem.
Valami ötlet? Nagyra értékelném, én már mindent megpróbáltam, a neten órákon át kerestem a megoldást, de semmi nem segített.. aki tud segíteni, annak nagyon megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!