11/29 A kérdező kommentje:
Tudom de szerintem a Bioshock ellen fog versenyezni a Last of Us mert eddig mind a 2ből 4 milliót adtak el elvileg.
Habár ugye még jelennek meg játékok is szóval...
2013. júl. 12. 13:57
12/29 anonim válasza:
Egyértelmű... GTA V már most több mint 1 milliárd példányt rendeltek elő belőle a föld különböző pontjain. És még ott van a PC-s Port ami 2014-ben fog jönni én annál is olyan 100 millión fölüli előrendelésre gondolok.
13/29 anonim válasza:
És még csak annyit fűzök hozzá hogy az év játéka úgy van hogy: Számítógép azaz PC, és külön a konzolosok. De nagy valószínűséggel a GTA V vinni fogja majd mind a kettőt csak nem egy évben lesznek Év játéka nyertesek. :)
14/29 anonim válasza:
12-es hol élsz te? 1 MILLIÁRD????? Ezek szerint minden 7. ember előrendelte volna a játékot? Legjobb esetben max 1-2, neadjisten 3 millió de azt is kétlem... Meg 100 millió fölött PC-n... Te el vagy szállva magadtól. Már csak a kalózkodás miatt is lehetetlen. A Sims 2-ből, a világon legjobban fogyó játékból adtak el ÖSSZESEN 20 milliót!! Kicsit gondolkozz már el mielőtt irkálod a sok baromságot.
15/29 anonim válasza:
Elnézést hibáztam elírás volt 1 milliót akartam abból is írni! :)
16/29 anonim válasza:
valaki a gepigeny.hu-n is szajkózta ezt az 1 milliárdos baromságot...:)
17/29 barnika97 válasza:
Gta V vagy The Last Of Us
18/29 anonim válasza:
GTA 5 vagy Bioshock infinite
Bár a GTA-nak nagyot kell durrannia hogy a Bioshockot odaverje,előbb játszottam ki és valami egészen elképesztő lett,utolsó fél órában köpni nyelni nem tudtam
19/29 anonim válasza:
GTA elég jó lett. Szerintem a Last of Us, Bioshock Infinite és a GTA V közül lesz valamelyik.
20/29 anonim válasza:
Szerintem a GTA5-lesz. 1 nap alatt 800 millió dolláros bevétel nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!