XBox Live-on coopban akarom játszani a Dead Islandet, miért nem engedi?
Figyelt kérdés
Az írja ki, hogy "Your gamer profile does not have the correct permission to access XBOX Live funcionality."2013. júl. 11. 20:52
1/8 anonim válasza:
Heló!
Más játék működik a live? Elő vagy fizetve a live-ra?
2/8 A kérdező kommentje:
Más játék nagyon nem érdekelt eddig Live funkcióval.
Előfizetés? Nem tudom... Kell a Live-hoz külön? Nem elég az internetkapcsolat?
2013. júl. 11. 21:01
3/8 A kérdező kommentje:
Múltkor az Arkham Cityhez letöltöttük Macskanőt, akkor az működött. Fú, nem értek hozzá. :S
2013. júl. 11. 21:03
4/8 anonim válasza:
Nem eleg a netkapcsolat , gold tagsagra kell elofizetni ahhoz hogy multizni tudj xboxon
5/8 anonim válasza:
Bizony kell a Gold tagság ahogy az előttem válaszoló is írta,anélkül nem fogsz tudni co-op-ban játszani.
6/8 A kérdező kommentje:
Fantasztikus... tehát nem elég, hogy megveszem a bazi drága játékot és készüléket, plusz fizetem a netet, még fizessek nekik is... Köszönöm a válaszokat! De ez annyira nem ér...
2013. júl. 11. 22:33
7/8 anonim válasza:
Heló!
Hát igen, sajnos ez van - mármint hogy muszáj fizetni voltaképp. Igaz, azt le kell szögezni, hogy a rendszer stabil és jl működik, csak hát ugye aki csak hébe-hóba akarna játszani neten, annak nem igazán éri meg...
8/8 anonim válasza:
Pedig ér! De hát persze nekem is volt mikor nem érte meg anyagiak miatt,de most 1 éves goldom van nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!