Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 14 éves vagyok és LEGO-zok. Gáz?

14 éves vagyok és LEGO-zok. Gáz?

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 19:44
1 2 3
 21/28 Fülünyúl ***** válasza:
30 éves nő vagyok, imádok legózni máig is. Néha még baráti körrel is körbeüljük a legókupacot, és nagyon szépeket alkotunk, közben jókat beszélgetünk, hülyéskedünk. Legózni soha nem gáz. Érdemes megnézni néhány remekművet, amit itt már előttem említett 14-et jócskán túlhaladott emberek építettek, egyszerűen lélegzetelállító. Kölni dómtól a repülőgép-hordozóig.
2010. júl. 1. 17:11
 22/28 anonim válasza:
Én 16 vagyok, és kb. egy évig technic-eztem(LEGO)...
2010. szept. 27. 18:00
 23/28 Gőte ***** válasza:
Sokan elgondolkoznak ezen... De istenem! Én 16 vagyok és nem tervezem abbahagyni...
2011. febr. 4. 22:37
 24/28 anonim ***** válasza:
13vagyok és legózók és csak fejleszti aaaa nem tom mit de valamit igen :S
2011. márc. 7. 20:49
 25/28 anonim válasza:
Én 11 vok,szeretek legozni, bár szívesebben csinálok stop-motion filmeket a youtube-on fent is van néhány.
2011. márc. 27. 20:21
 26/28 Gőte ***** válasza:

Megértem az előttem szólót, én is gyakran alkotok youtube-ra, és ha belegondolok, hogy melyik brickfilmnél ne játszottam volna bele valami hülyeséget felvétel előtt...

Báár ebben a világban ki tudja, mi a gáz... gáz, ha 12 éves korában még nem bagózik és nem vandálkodik... Furcsa generáció...

De szerintem ezek helyett jobb válasz lenne számodra az, hogy ítéld meg magad. Én is így teszek... Vagy elmondod másoknak vagy nem, amíg te nem érzed kényelmetlenül magad építés közben, addig alkoss!

2011. júl. 16. 03:19
 27/28 anonim ***** válasza:
A LEGO a legsikeresebb játékok egyike a világon, korhatár nélkül mindenki számára jó kikapcsolódás lehet, nem véletlen, hogy ennyire népszerű.
2011. aug. 9. 22:55
 28/28 anonim ***** válasza:
Megkockáztatom, hogy még valamiféle LEGO-építő világbajnokság is létezik, ott azért nyilván már inkább felnőttek vannak...
2011. aug. 9. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!