GTA san andreas hogyan lehet?
furának fog tűnni de már megnéztem...
szoktam kódokat be írni csalásokat nem lehet hogy azért állítódott el?
nem én egy torrentröl töltöttem le... teljes játék magyarosítással..
és nyilván mivel aktiválható csalások vannak a játékba ezért a játék része.. szóval mégis hogyan lehetne bugos...?
cheatland nem letőltő oldal hanem,rövide:szinte minden játék csalás-i kódja benne van a cheatlandbe.
A gta san andresben ha csalsz akkor a játék búgos lesz.
Tejesen mindegy hogy tpb-ről vagy xideről szeted le az mindegy ha eredeti hanem,ha csalsz akkor búgos lesz a játék.
Belvalaom hogy én is csalásal vittem végig de csak 3 csalást használtam minden betöltés után és nagyon ritka volt hogy bekelett töltenem mert sokat játszotam rajta. Te körübelül menyit szoktál csalni ?
hát kb egész játékba... mármint aezakmi-ne körözzenek,hesoyam és baguvix hogy élet eröm mindig meg maradjon.. jumpjet hogy hamar eljussak eggyik pontbol a másikba de ugyan ez a yecgaa hogy gyorsan eljusska eggyik pontbol a másikba...... hát játékonként kb 5-6 csalás.... és ez állando én igy is élvezem a játékot most minek csesszem el ott hogy a rendörök állandoan baszogatnak...
szoval vissza se lehet állíttani??
Próbáltad már patch-elni ? A patch egy javitó brogram amit hibás játékokra kell leszedni.
[link] nem biztos hogy ez a patch jó de meg lehet próbálni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!