Miért kezdett laggolni a GTA 4?
Figyelt kérdés
Decemberben kaptam a laptopot, és kb januárban tettem fel a GTA 4-et. Valamiért Márciusban elkezdett laggsorozatokat csinálni kb. 3-5 másodpercenként, majd kilépett olyan indokkal, hogy a cooler-rel lett valami probléma, vigye szervízbe. Én a hülye fejemmel nem vittem, és így egyre rosszabb lett tőle a játékélmény. Kb. olyan 5 perccel a játék indítása után csinál ilyeneket. Másnemű játékok: Hitman Absolution, Saints Row The Third jól megy rajta. Mit tehetnék?2013. júl. 10. 22:22
2/10 A kérdező kommentje:
a játék tört.
2013. júl. 11. 21:53
3/10 anonim válasza:
Laptop milyen márkájú?(Írd le pontosan)
4/10 A kérdező kommentje:
Toshiba Satellite C870-13E
2013. júl. 12. 00:37
5/10 anonim válasza:
Elég gyenge a videókártyája mert a prociba van beintegrálva.Lehet hogy a paszta a gond a procin.Túlemelegedhet stb.Viesd el szervízbe hogy paztázzák meg újra.
6/10 A kérdező kommentje:
amúgy nem integrált, csak így írja. valójában van benne egy Radeon HD 7610m
2013. júl. 13. 13:25
8/10 A kérdező kommentje:
1 gigabyte DDR3
2013. júl. 13. 23:19
9/10 anonim válasza:
Újratetted márt a játékot?Ha nem próbáld meg !Ha nem az a gon esetleg lehet Driver probléma is vagy a játék beállítása vagy esetleg még frissítetted a gta-t.
10/10 A kérdező kommentje:
tudtommal az 1.0.3.0-ás patchet hsználtam.
a driver... hát a videókártyát frissítettem, de csak azt.
2013. júl. 14. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!