Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek is veszít a...

VadBull kérdése:

Szerintetek is veszít a League of legends a színvonalából?

Figyelt kérdés
Itt a játékosokra gondolok, elég régóta játszom a szezon 2 elejétől és egyre idétlenebb emberek lesznek.

2013. júl. 10. 04:46
1 2
 11/16 anonim válasza:
En be vallom nemsokat konyitok meg most sem hozza xD 27 lvl en :D de hat na azer amennyit jatszom az nem sok! de azert telleg neha en is nagyot nezek h az emberek minden looooo.f.t osszeszevesznek...de ha na ez van.foleg ha new karaktert probalok akk hiaba irom h ujj karakter proban vok stb jajj nub stb szal na ne mis eszem magam bannoljanak v reportoljanak v akarmit akarnak :D ha ugy all a bal :D de ja kul meik a legjobb szero ? :)
2013. júl. 17. 16:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Én nagyjából elvagyok euw-n.
2013. júl. 17. 18:07
 13/16 A kérdező kommentje:

1: Azoknál a supportoknál amelyiküknél a heal az elsődleges, igenis kell az ap mivel a supportok többsége ap-s pl soraka vagy nami, ha nem veszel ap-t miből fogsz healelni armorbol bazzeg. Tudod vannak olyan itemek amik adnak ap-t és armort. Nézd meg a nagyokat a bajnokságokon miket is vesznek.

2: Nem minden support amit annak használnak pl Leona, mert Leona igazából tank nem support az csak 1 dolog hogy csupa cc a champion. Mi is a support? A legfőbb dolga hogy segítse és támogassa a csapatársát buffokal ( olyan képességekkel amik olyat adnak 1 csapatársnak amivel erősebb lesz) és a slow és stun nem az. Ezért nem support igazából Leona hiába a sok cc nem rendelkezik olyan képességgel amivel erősítené a társad.

3: Szerintem sokkal tapasztaltabb vagyok a játékban mint te, már két éve tolom lassan és két olyan személlyel játszom akik a lol megjelenésétől játszanak szerintem a veteránok jobban tudják mint te.

4: Te az a fajta játékos lehetsz aki nem ismeri el hogy valamit rosszul csinált és mindig mást cseszeget a játék alatt és nem veszi észre a saját hibáit mindenki noob csak te nem. Csak nem ismered el mivel ez egy csapat játék és rajtad kívül még van 4 vagy 2 ember ezért mindig mást helyezel be rossz játékosnak nem magadat, egy olyan játékban ahol egyedül vagy el ismered hogy te hibáztál mert nincs más pl: Mortal Kombat, Street Fighter.

5:Ha nem tudsz kulturáltan és emberien válaszolni akkor inkább ne is írj semmit ide, nem azért tettem fel ide ezt a kérdést hogy játszd az eszed és tirpák módjára válaszolj. Ezt te írtad (erm...a supportnak ap? :O szegénykém te tényleg meg vagy ám áldva :S melyik szerveren vagy? :) ) hol születtél disznóólban hogy nem tudsz kulturáltan válaszolni, szegénykém, szerintem te vagy megáldva.

2013. júl. 18. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért leona igen is egy jó support. A supportnak nem az az elsődleges célja hogy healeljen, hanem hogy megvédje az adc-t és az enemy adc-t ne hadja farmolni lehetőleg. és a Leona passive support passive, és elég sok killt tud hozni az adc-nek early.

Megnézném mikor pls egy Kha' ráugrik az adc-re és és te sorakával probálod védeni őt.

2013. aug. 6. 11:05
 15/16 Nami the Tidecaller ***** válasza:

Nem segíted a csapatod slow-al meg stun-nal?Úristen...

Szoktál support Nidalee-t játszani?

2013. aug. 6. 12:07
 16/16 anonim ***** válasza:
látszik hogy a kérdező is veszít a színvonalából
2013. aug. 7. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!