Jó játékokat tudnátok mondani? Többi lent!
Főleg mászkálós, lövöldözgetős/kardozgatós játékokra gondolok, mint pl. Elder Scrolls széria, Prototype, Fallout széria, Call of Duty széria, Far Cry "trilógia" stb.
Nem inkább a játékmenet, vagy a grafika, hanem a környezet a mérvadó nekem, pl. utálom az alagutakat, csatornákat, vagy az ilyen lerombolt, elfeketedett/pokolbéli utakat/városokat se nagyon kedvelem (Skyrimban se szívesen mentem be a dungeonokba).
Röviden: autóson kívül majdnem bármilyen játék, csak ne sötét környezetben játszódjon! (a gépet nem akadály, mivel új, ezért minden játékot szépen visz full grafon)
Magyarán mindegy, hogy mit kell csinálni, csak mozogjon valami a képernyőn és nézzen ki jól. Pong!
pont ez az, hogy nem vagyok félős, és ezért csak nyomaszt az, hogy sötétben vagyok meg szörnyek vesznek körül :D
eddig csak a Fear széria tudta rámhozni a frászt (meg persze Penumbra és Amnesia is, de azoknak úgy alapból nem tetszett a feeling-je)
köszi a válaszokat, kipróbálom az összeset :D (bár pong-gal csak régen játszottam a telómon, de most megjött hozzá a kedvem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!