Van olyan oldal?
Figyelt kérdés
Van olyan oldal,ahová beírod a géped adatait és kidob minden játékot ami elmegy a gépeden? Hallottam,hogy a gépigény.hu -n lehet valahogy de nem tudom,hogy hogy. Akkor ha valaki ismer ilyet,akkor légyszíves írja le! (Zöld kéz)...2013. júl. 9. 13:58
1/8 anonim válasza:
Igen a [link] lehet regisztrálni de bonyorult
tudnod kell mindet a gépről pl:a cpu...STB ha sikerült be írod a játék nevét és kész ki irja hogy viné és mit nem fogad el! SOKSIKERT HOZÁ!
2/8 A kérdező kommentje:
Te most komolyan csinálod ezt? Elolvastad amit írtam? Nem. Ha pedig esetleg a negyedét SEM! ÉS NEM ERRE GONDOLTAM! Írtam,hogy gépigény.hu-n hallottam,hogy lehet valahogy DE NEM TUDOM,HOGY HOGY! És nem azt kérdeeztem,hogy van-e, olyan oldal,ahová beírod a géped adatait és megmondja,hogy el-e megy!! Most akkor ez mire volt jó??? Akkor ha lehet valaki aki NORMÁLS választ tud adni,az írjon!
2013. júl. 9. 14:44
4/8 A kérdező kommentje:
Kösz, de még mindig ott vagyok ahol az elején elindultam...
2013. júl. 19. 17:34
5/8 anonim válasza:
kersetem de olyan nincsen ami beírod a gépigényedet és az össze s játékot ki írja hogy mi menne !!! olyan nincs !!
csak ilyenek vannak hogy ha be írod a gép igényt akkor talász egy játékot akkor be írod a keresőjében és ki írja hogy menne !!
6/8 A kérdező kommentje:
OKé, köszi a fáradozást!
2013. júl. 19. 18:47
7/8 anonim válasza:
Gépigény.hu ugy lehet hogy rgisztrálsz és utána ot van hogy gépeim,uj gép hozáadása és beirod azt amit kell.Ha meg van azt beirod a játékot amit kell és megmondja
8/8 A kérdező kommentje:
Jó. Köszi. De megértettem! Nekem nem olyan nekem nem olyan kell, nekem olyan kellett volna, ahol beírod a géped összes adatát és a világ összes játék nevét, képpel, vagy csak a nevét kiírja ami elmegy. Nem olyat kerestem,hogy van egy játék, és nem tudom,hogy el-e, megy a gépemen és beírom, mert arra ott van a Google, beírom,hogy ___________ gépigény vagy system requiments na! Köszi amúgy.
2013. szept. 11. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!