Tudnátok játékokat ajánlani erre a gépre? (lent)
Figyelt kérdés
Processzor: AMD S3200+
Memória: 1Gb DDR2
Merevlemez: 80Gb SATA
Videókártya:Nvidia 7300GT 256MB
2013. júl. 9. 12:12
1/7 anonim válasza:
Heló!
Warcraft 3, Call of Duty 1-2, Counter-Strike 1.6 és a Source, Half Life 1-2, Quake 3, Commandos sorozat, Spellforce 1-2, Gothic 2, Panzers 1-2, SWAT 4, Guild wars 1 és a kiegek, Silent Hill 3, The Suffering...
Jó szórakozást!
3/7 anonim válasza:
Gta Vice City,Rainbow Six Lockdown és még jó pár Tom Clancy's játék,Spore, assassin's Creed 1,Portal,Medal of Honor Allied Assault nézz meg még pár Medal of Honor gépigényt,Starcraft 1,Maffia,Stranded 2, most ennyi jutott eszembe
4/7 anonim válasza:
nekem is szinte ugyan ilyen a gépen csak a processzor Intel 3GHz és a videókártya 128 MB és simán fut rajta a medal of honor pacific assault és need for speed most wanted is meg egy csomó más játék :)
5/7 anonim válasza:
Elôzô vagyok Stonghold Crusader,Far cry 1-2,Stronghold 2,Need for speed elég sok része nézz utánuk,Max Payne 1-2,Hitman 1-2-3,Halo,talán Minecraft,Lego Star Wars 1-2,Star wars Jedi Academy és még pár rész,Mount and Blade, Torchlight,Fifa részek nem mind de sok.Szia!
6/7 anonim válasza:
Nem Chris vagyok hanem aki elõte van bocs ameddig leírtam írt más remélem érted: D
7/7 anonim válasza:
3# vagyok: D S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky,Pokoli Szomszédok epizódjai,ha szereted Sims 1-2 talán 3 Sims City epizódok,Tomb Raider-Legend, Battlefield 2 és más részei, .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!