Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van valami komolyabb játék,...

Van valami komolyabb játék, amin lehet multizni tört szervereken?

Figyelt kérdés
Most készülök venni egy komoly 200k-s Gamer PC-t, és szeretnék majd multizni, de játékokat letölteném! Kérdés: van olyan jó játék, amivel lehet multzni, akkor is ha nem hivatalos (COD-okat tudom). Grid 2 talán? Vagy írnátok, amin megoldható (lehetőleg nem bonyolult módon) a tört multi?
2013. júl. 8. 20:32
 1/5 anonim válasza:

Szerintem pro'ba'ld ki a cs 1.6 - ot :)

amugy nem kell hozza' nagy ge'p de ele'g izgalmas ja'te'k :)

2013. júl. 8. 20:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Komolyabbra gondoltam. Grid2, bf3, gta iv, stb. Valami hasonló gamek jatszhatoak multin? Ha csak simán letöltött
2013. júl. 8. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:

SAMP ha érdekel. Pontosabban San andreast multiplayer. Ezeken játszom régóta. Főleg az RP (roleplay) szerverek az élvezhetőek.

Úgy kell elképelni mint a signleplayert, csak nem a gép irányítja a dolgokat hanem 1-1 játékos. Lényeg h úgy kell játszani mint a való életben, vanna maffiák, bandák rendőrök, gyári munkások, mentősök... minden amit akarsz.

Azért hogy legyen egy pöpec házat és autód meg kell ám érte dolgozni. Jogsi, személyi útlevél minden ki van dolgozva.

Érdemes kipróbálni :)

2013. júl. 8. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát én szerintem a kérdező nem erre gondolt a komoly játékot illetően, persze a SA-MP RPG jó móka de nincs jó szerver amin lehetne ezt csinálni, de a kérdésre válaszolva, tört multiban tudom ajánlani a Mortal Kombat 9-et, azon van tört multi.
2013. júl. 22. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:

CoD 4

CS Source

2016. máj. 25. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!