Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter strike 1.6 mi lehet a...

Counter strike 1.6 mi lehet a probléma? Többi lent

Figyelt kérdés
cs1.6-on felmentem egy orosz szerverre és mikor végeztem a játékkal akkor folyamatosan belépett arra a szerverre gondolom mikor bementem akkor adott a szerver nekem egy auto bindet a csatlakozára és ez a gomb az "Apply" és "ok" gombokon van Consoleba beirtam hogy "unbindall" de ezsem segitett úgyanúgy visszalépked.aki tud alap cfg mappa linket megköszönném

2013. júl. 8. 19:00
 1/4 anonim válasza:
Ha arra gondolsz hogy rámész a New game, find server, options, quit ezekre és elkezd betölteni egy szerver, ha erre gondolsz akkor lépj be a Cs 1.6 mappájába cstrike mappába keresd meg a config.cfg fájlt és kitörlöd akkor elvileg jó lenne. Remélem segítettem :)
2013. júl. 12. 15:45
 2/4 A kérdező kommentje:
kitöröltem de semmisem változott néztem videókat is és a resource mappából a game_menu.res-t kitöröltem de semmisem változott még1x írom mikor belépek a játékba már akkor alapból belép egy szerverre na most mikor átakarom írni a nevem vagy átrakok valami mást beállítást és az Apply gombra kell rámenni hogy konfigurálja de mikor erre lépek akkor is elkezd betölteni a szerverre
2013. júl. 14. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
1) Töröld le a játékot. 2) Utána manuálisan töröld a játék mappáját is ahova telepítve volt. 3) Telepítsd újra.
2013. júl. 14. 18:23
 4/4 A kérdező kommentje:
már kb 3x megcsináltam de semmi sem változott.... lehet csinálok rola videot
2013. júl. 24. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!