Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek is jobb a Sims 2...

Szerintetek is jobb a Sims 2 mint a Sims 3?

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 15:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem a 2 sokkal jobban tetszik :D
2010. jún. 20. 01:16
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Hm, amikor megkaptam a 3mat nagyon örültem, de 2 hét után visszasírtam(szószerint) a kettőt. Oké, több a cucc, nem egy "zárt dobozban" vagy és van Nap Hold xD de egyetlen szomszédság van, a honlapról kell letölteni bármit is akarsz és ahhoz az EREDETI kell, így akik lehúzták sz*pnak. A simek gumiból vannak és idegesítő, hogy nem bírnak egymás mellett elmenni csak leállnak bámulják egymást és kerek 5 perc után mozdulnak csak meg. A másik ami szerintem pocsék, hogy az idő...Pf. Hiába gyorsítasz szinte semmit nem halad és baszhatod, amikor lefekteted őket mert végig kell várnod minden egyes éjszakát. És hogy ne tűnjek szívtelen Sims 3 utáló szörnyek, már csak egy dolgot mondok=D A kódok... és tudjátok mit?Ez zavar a legjobban!Nincsenek!Például a boolprop nem is működik, max a katching és a motherlode-.- kész agyrém(bár én mániákus kódhasználó vagyok ^^") Egy szó, mint száz. Ha választanom kell a második és annyira de annyira sajnálom, hogy az már "lezárt téma" és nem lesz több kiegészítő. Imádom azt a játékot^^ Najó, figyeljetek, az előbb leírtak ellnére is...még a hármat is csíptem... a maga módján, de a kettő valahogy annyira...más. Egyszerűen barátságosabb! Sose fogok róla leszokni, szinte a rabjává váltam!=D Oh, The Sims 2 is my drug!XDXD
2010. jún. 24. 22:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Már hogy lenne csak annyi kód hozzá? kb.3x több kód van hozzá, mint a sims 2-höz. És a sims 2-ben se mennek el egymás mellet az emberkék. Ja és a simek miért lennének gumiból? Tök normális a grafika(főleg max-on). Akik meg letöltötték azok miért szopnának? Ingyen megvan a játék. Engem csak egy dolog idegesít a sims 3-ban(többek között:)). Mikor rendelek pizzát, kiküldöm a simemet előre, hogy nehogy elkezdjen tv-zni, meghozzák a pizzát, a simem meg bemegy és elkezd gépezni(azután, hogy elmegy a pizzás emberke mellet).

Amúgy azt bírom, hogy a kérdés:Szerintetek is jobb a Sims 2 mint a Sims 3? a válasz:a sims 2. :)

2010. aug. 11. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
hát a sims3-ban fele annyi kód nincs mint a 2-ben, és tényleg nagyon zavaró ez az alvásos dolog benne... le is töröltem a gépemről én meg elégszek a sims2-vel az nekem tökéletes.
2010. aug. 13. 01:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem megy az idő benne rendesen, haha, ciki...
2010. aug. 13. 09:51
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem itt akik szídták a sims3-at gőzük sincs hogy milyen lehetőségek vannak benne. először is ugyanúgy lehet hozzá bármit tölteni, nem kell még az sem hogy eredeti legyen, és van egy csomó oldal ahonnan ingyen lehet. valóban furcsa először mikor az ember áttér, de sokkal több lehetőség rejlik benne, és ahogy jönnek a kiegészítők egyre jobb lesz(lassan meglesz benne minden ami a 2-ben is volt) szóval a 3 jobb.
2010. aug. 30. 23:07
 17/17 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a 3. A 2-ben elég rondák a simek.
2010. szept. 15. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!