Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Neked melyik a kedvenced ezek...

Neked melyik a kedvenced ezek közül, milyen sorrendben és miért?

Figyelt kérdés
Warcraft,Starcraft,Age of Empire és Mythology, Assasin Creed,Diablo

2013. júl. 6. 14:23
 1/7 WANDEAD válasza:

Hát nekem a sorrendem így van:

-Age of Empires és Mythology

-Starcraft

-Assasin Creed

-Diablo

-WoW

Azért van nekem így a sorrendem ugyanis én annyira az RPG-ért nem vagyok oda a stratégiaiakat szeretem bár RPG-ből van egy amit szeretek: Crysis

Illetve stratégiaiból a kedvencem: Rise of Nations (Kiegészítő: Thrones and Patriots)

2013. júl. 6. 15:07
 2/7 Lord Keri ***** válasza:
Szerintem ha már stratégia akkor Command & Conquer ha meg rpg akkor Skyrim! :)
2013. júl. 6. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:

1: A warcraft nem egyenlő a wow-al. Bár nem meglepő, hogy sokan nem tudják mi a különbség. Mert még a wowwal is csak törtön játszottak (ha játszottak), warcraft series-ről pedig nem is hallottak.

Warcraft

Age of Mythology

AOE

Diablo

Starcraft

Assasin Creed.

2013. júl. 6. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:

1. Age of empires

2. Assassin's creed

A többivel nem járszottam.

2013. júl. 6. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Warcraft (és NEM WoW!!!)

A sztorija is jó, és maga a stratégiai játék is szinte tökéletes lett, mind balance, mind fajok terén. A szerkesztő programja által kínált, szinte végtelen lehetőségekről meg már ne is beszéljünk!

2013. júl. 7. 11:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem:

1. warcraft: először a kettővel játszottam és azóta rajongója vagyok a három pedig fenomenális a wowot még nem próbáltam de őszintén nem is akarom, havonta fizetni pff

2. Age of Empire és Mythology: inkább a Mythology fogott meg engem mert az nem tűnt olyan valóságosnak de az Empire sem rossz mind az II mind a III nagyon jó főleg kiegészítőkkel

3. Starcraft: Eddig csak sajnos a II még nem volt alkalmam kipróbálni de I és a kiegészítője is nagyon tetszett.

4. Assasin Creed: nagyon jó játék egyik haverom mutatta még de nem igazán tetszett

5. Egyszer játszottam az egy demójával de erre sem adtam volna ki pénzt

2013. júl. 7. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Mivel nem játszottam minden játék összes részével ezért a számomra legjobbakat írom csak le sorrendben az adott csoportból.

Diablo (2) - 10 évig játszottam vele és még mostanában is előveszem néha, a kedvenc gamem.

Age of Empires (2 + conquerrors) és Míthology - Nagyon jó rts játékok, szép látvány, könnyen megérthető játékmenet, átlátható. Valamint amikor először kaptam kézhez au AoE2-t akkor egyhuzamban 19 órát játszottam vele.

Warcraft (3 + frozen throne) - Szerintem a legjobb Warcraft játék az egész szériában. WoW-ot nem tartom warcraft játéknak mert semmi köze nincs az addig felépített sztorihoz. War3-ban sokféle lehetőség volt egyéni pályákat csinálni így lényegében mehettél rpg szerű játékban, tower defense-ben. szóval egyszerre több játék is volt egyben :)

Starcraft (brood war) - Habár a 2 is nagyon jó (főleg a HoTS) de mivel azzal nem játszottam így nem tudok róla nyilatkozni. Nagy jó, pörgős multira való játék, haverokkal kimondottan élvezetes volt. Single player rendben volt de nem jelentett túl nagy kihívást mert egy idő után könnyen kiismerhető volt a gép. Plusz sokkal kevesebb egyénire szabható pályalehetőség volt benne mint War3-ban (igen tudom, hogy jóval előbb jött ki)

Assassin's Creed (2 + brotherhood) - Nagyon szép játék, élvezetes játékmenet, izgalmas és lebilincselő történet de nagyon kevés újrajátszhatóság és változatosság. Voltaképp egyszer végigviszed és ennyi.

Persze ez nem jelenti azt, hogy az AC-t nem szeretném mert mindegyik felsorolt játék nagyon jó de ezek az én meglátásaim voltak.

2013. júl. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!