Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha bemegyek egy boltba egy 18...

Ha bemegyek egy boltba egy 18 éven felüli nélkül, akkor vehetek horror játékot? Mármint kiszolgálnak?

Figyelt kérdés

2013. júl. 6. 11:28
 1/10 Lord Keri ***** válasza:
Nem akarok hülyeséget írni, de szerintem játékprogramoknál a kutya nem szokta figyelni, hogy korhatáros programot akarsz e venni vagy sem.
2013. júl. 6. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez nem csak a játékprogramoknál van így:) Egy sex-shopban is simán kiszolgálnak már 14-15éveseket is. Szóval tutira nem lesz gond:)
2013. júl. 6. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Na, azért ne keverjük a szex-shop kategóriába ezt is. Szexuális segédeszközt nem vehetsz 18 év alatt, kivéve óvszert, vagy más fogamzásgátlásra alkalmas dolgot. Jobb helyeken nem szolgálnak ki.

A játékokkal és filmekkel más a helyzet. Mivel ezek csak AJÁNLOTT korhatárok, így nincs konkrét törvény rá, hogy nem vehetsz korhatáros játékot. Ezek a korhatárok csak amolyan figyelmeztetések, nem írja elő törvény, hogy be kell őket tartani.

Van 1-2 idióta eladó az ilyen teszkó féle üzletekben aki ezzel nincs tisztában, ezért inkább menj rendes játék üzletbe. Én is ott veszem ezeket általában, engem 14 évesen simán kiszolgáltak mikor Manhunt-ért mentem :D

2013. júl. 6. 12:53
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) nekem a the last of us kéne :)
2013. júl. 6. 14:34
 5/10 anonim ***** válasza:
az horror? :D nem is vettem észre pedig játszottam vele. biztos hogy kiadják.
2013. júl. 6. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:

576 kbyte-ban kiszolgálnak simán.

Media Markt-ban már volt olyan kalandom, hogy nem vehettem meg.

Annó amikor megjelent a Gta 4 (voltam vagy 15 éves) Nem adta oda a nőci. h*lye k*rv@.

2013. júl. 6. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyébként ezt tökéletesen el lehet kerülni, ha neten rendeled meg a játékot. Teljesen diszkrét csomagolásban hozzák ki mindenhol, tehát még a futár sem tudja hogy mi van a kartondobozban amit odaad neked. Így rendeltem 14 évesen guminőt apámnak születésnapjára.
2013. júl. 6. 20:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Hallod olyan magasról szarják le hogy milyen korhatáros játékot veszel... Simán 576 ban meg tesco vagy akárhol...

ezen a téren nem igazán figyelik

2013. júl. 6. 21:38
 9/10 A kérdező kommentje:
8 kommentelő: elvileg xd
2013. júl. 11. 20:17
 10/10 A kérdező kommentje:
bocsánat 5. kommentelő xdd
2013. júl. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!