Ha bemegyek egy boltba egy 18 éven felüli nélkül, akkor vehetek horror játékot? Mármint kiszolgálnak?
Na, azért ne keverjük a szex-shop kategóriába ezt is. Szexuális segédeszközt nem vehetsz 18 év alatt, kivéve óvszert, vagy más fogamzásgátlásra alkalmas dolgot. Jobb helyeken nem szolgálnak ki.
A játékokkal és filmekkel más a helyzet. Mivel ezek csak AJÁNLOTT korhatárok, így nincs konkrét törvény rá, hogy nem vehetsz korhatáros játékot. Ezek a korhatárok csak amolyan figyelmeztetések, nem írja elő törvény, hogy be kell őket tartani.
Van 1-2 idióta eladó az ilyen teszkó féle üzletekben aki ezzel nincs tisztában, ezért inkább menj rendes játék üzletbe. Én is ott veszem ezeket általában, engem 14 évesen simán kiszolgáltak mikor Manhunt-ért mentem :D
576 kbyte-ban kiszolgálnak simán.
Media Markt-ban már volt olyan kalandom, hogy nem vehettem meg.
Annó amikor megjelent a Gta 4 (voltam vagy 15 éves) Nem adta oda a nőci. h*lye k*rv@.
Hallod olyan magasról szarják le hogy milyen korhatáros játékot veszel... Simán 576 ban meg tesco vagy akárhol...
ezen a téren nem igazán figyelik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!