LoL-ban melyik hőst ajánljátok?
Figyelt kérdés
már bő egy hónapja játszok a lolal, nagyon tetszik, és egy olyan hőst szeretnék ami AD-s féltankos, és late gameben mehet soloban tornyokat dönteni, illetve már előbb is jól tud pusholni, illetve van menekülő képessége, hogy ha rátámadnak amikor solozik el tudjon menekülni. tudom, kicsit sokat kérek, de hátha van ilyen.2013. júl. 5. 19:04
2/10 A kérdező kommentje:
és Vi kitankol egy tornyot creepek nélkül lategameben?
2013. júl. 6. 19:07
3/10 Blackunnamed válasza:
Vi OfTank . Elég jol birja a tornyot (pl. le tudja tankolni a tornyot ha többen vagytok, soloba csak akkor a veszel 1 kis atackspeed-et ), tud menekülni illetve támadni is könyen, AD kari, Solo TOPra is jo,jungelben is el;g jo. Szerintem a feltételek alapján ez a legjobb kari(de mégajánlom jax,mater yi, ezek inkább a tornyokra vannak)
Remélem tudta segiteni.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi, igen, tudtál segíteni, nézegettem párat, amit úgy gondoltam hogy jó lehet, master yí megvan de nem tetszik, a képességei jó, de a külseje valahogy nem jön be, jaxet és vi-t is néztem, de valószínű hogy vi lesz, ha nincs ott egy kósza minion amire jax ráugrana ha jönnek többen, könyen ottmarad, vi meg ki tud lőni asszem a Q-val
2013. júl. 7. 00:31
5/10 Mykola válasza:
Megpróbálkozhatsz lee-vel is. Bár sokkal nehezebb vele játszani, de jobb trükköket is lehet végrehajtani. Sokszor tankos cuccokat vesznek neki és még úgy is hatalmas a sebzése. Keress rá akár youtube-on, olyan meneküléseket meg üldözéseket csinálnak vele, hogy megszólal.
7/10 anonim válasza:
En elso szintol kezdve Teemo val nyomom erdekes karakter ap re nyomva is utos lehet kicsit jobban is mind sp re warialni mindeg jo :) ha baj van nem mozosz es lathatatlan lesz :D es gol :D 25f
8/10 anonim válasza:
én jaxet javaslom vagy lee sin-t :)
de trynda és gankplank is jó lehet.
vi nekem túl sablonos...nekem is tetszik de gyakoribb mint egy gp :)
én gp-t választanám...az a narancs :O
10/10 A kérdező kommentje:
És darius milyen? menekülő képessége igaz nincs, de amúgy elvileg nagyon erős, és el is tudom róla képzelni mert nagyon jó képességei vanak
2013. júl. 20. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!