Schleich figura rajongók ide?
Figyelt kérdés
Miért szeretitek? Melyik a kedvenc figurátok/modelletek? Gyűjtitek őket? Hány figurátok van? Van katalógusok is?2013. júl. 5. 16:50
1/4 anonim válasza:
Gyűjtitek őket?Hány figurátok van? Van katalógusok is?
-van kb 6 katalógusom, kb. 5 limitált kadás, sok régi figura, pl. 2001,2,3 stb amit már nem lehet boltba kapni, van senerry packom is és több mint 132 db figurám van.
Melyik a kedvenc figurátok/modelletek?
-nekem a fehér csődör musztáng a kedvencem.
Miért szeretitek?
- szerintem "lelkük van". szépek, és valósághűek, látszik hogy sokat dolgoztak rajtuk KÉZZEL.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval, azonban mostanában sok figurát megújítottak, és az esetek döntő többségében rosszabbak lettek mint előtte voltak.
3/4 anonim válasza:
Nekem az új fríz kanca tetszik:
És a camargue-i csődör meg a hannoverik...
6 lovam van,2 kutyám,1 bárányom,őzekés 2ember nyereggel
4/4 anonim válasza:
Tényleg kézzel festik őket,azért szépek mert nincs ugyanolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!