Venom008 kérdése:
Herobrine vagy valami hasonló jelenséget észlelést tapasztalt már valaki?
Figyelt kérdés
Ma este 9-kor minecraftoztam az 1.6-ban.és egy furcsa dolgot vettem észre!egy piramist a folyó közepén.Hát odamentem és a tetején elkeztem leásni.Egyszer csak nagyon belaggolt minden,de a hangok normálisak voltak.nem hallottam semmit mást csak esőt és dörgést.Nagy nehezen felnéztem és ott volt egy alak,akire mihelyt ránéztem egyből "Out of memory"
megnéztem hogy megvan-e még a világ,de minden letörlődött!
Szerteném a segítségeteket kérni,mert ezt már másodjára tapasztalom az 1.6-ban(nem a béta,a legújabban)
Aki tapasztalt még ilyet,az írja le kérem.
2013. júl. 5. 11:29
11/14 anonim válasza:
Hallottam már többször, hogy valaki egyjátékos módban játszott, és találkozott egy másik általában beazonosíthatatlan alakkal, és innentől minden történet máshogy végződik. De azt, hogy mindent letörölt, azt nem tudom elhinni, bocsi. :)
12/14 Koczur Adrián válasza:
Én se hiszem el hogy törlődött az egész, talán csak álmodtad az egészet.. :) Próbálj visszaemlékezni.... talán csak álom volt.
13/14 anonim válasza:
Nos én nekem nem Herobrinenal volt ilyen de nekem is valami fura módon törlődött a világ ahol fél lombú fákat láttam.(1.8)
14/14 anonim válasza:
de miért nem játszol inkább az újabb verziókkal :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!