Miért akadozik a legkisebb garfikán is a lol? Ablak mod, no shadow, very low minden, hang kivéve. Eu-westen játszom. A gépem tulajdonságai: Processor:2.40 ghz.1gb ram. Videókártya:Ncidia GeForce 5500 fx. Gondolom ez nagy hátrány.
Milyen márkájú a proci? Intel vagy AMD? Hány magos?
1Gbam az egy kicsit kevés de még aránylag jó.
Hány gigás a videokártya? Mert az számít a legjobban.
bocsi elírtam
SinSoft Sandra, a dollár jel nem kell.
Minél kisebb a pinged annál jobb.
Meg tudnád mondani, hogy milyen alaplapod van?
Ha jól informálódtam, akkor a videókártyád elég gyenge.
Én a helyedben nem is várnék sokkal többet, de a minden low alatt mit értel?
Tesóm gépéhez pl egy 22 colos monitor volt 1600*1200-as felbontással. Neki az ette meg a memóriát, hogy felhúzta a felbontást.
Próbáld azt is kevesebbre venni.
A RAM is kevés. A helyedben amikor játszok kikapcsolnék minden egyebet pl.: Skype, Akármelyik böngészőt, zenelejátszót stb stb.
Haverem megoldása:
Kinyitja a feladatkezelőt, kiiktat mindent ami sok ramot eszik és telefonon nyomat zenét a játék mellé.
Mivel ez a videókártya elég régi, gondolom az laplapod sem egy mai darab, ami azt jelenti, hogy nem nagyon érdemes rá építkezni.
Ha ügyesen megválogatod az alaktrészeket, 100ezer forint körül jelen generációs játékokat futtatni képes gépet össze lehet hozni. Ha nem kell jobb mint ami elfuttatja a LoL-t akkor még olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!