Mr.ember kérdése:
A Van ez a játék: Flughafen-Feuerwehr-Simulator 2013. Nem irnátok le a cd kódját? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Van ez a játék nem tudom, hogy-hogy ismeritek: Flughafen-Feuerwehr-Simulator 2013 vagy: Airport Firefighter Simulator 2013 de arról szól, hogy repülőrér tüzeket kell oltani. Használtan vettem és nem tudtam, hogy kell hozzá cd kód. Amikor feltelepítettem akkor egy 16 betűböl vagy számbol álló kódot kér, ha nem írom be a kódot nem tudok vele játszani. Akinek megvan a játék és tudja a kódot légyszi irja le, nagyon örülnék neki.2013. júl. 3. 20:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!